6 maj 2010

Favorit i repris

Photo: Flyfiction

Flyfiction hade åter igen ställt sin båt till förfogande och vi (andreas och jag) drog ut en tur efter jobbet, kändes sådär i början med tanken på lågvatten och lite väl nordliga vindar.
På första stoppet så hade jag dragningar i linan men det visade sig vara havets gädda så vi packade ihop och drog vidare.
Vi landade snart i Ålefiskarns vik igen och det var åter succe. Fisk på första kastet och vi hade dubbeldrillning när jag krokade min andra. Tyvärr så tappade jag denna och larsson tappade också ytterliggare en fisk. Men 4 fiskar på kroken på ca 5 kast är ju ingen dålig start :)

Tappade ytterliggare en ganska fin fisk i denna vik efter att den suttit på ganska länge. Fisket började mattas av och vi drog vidare och hamnade tillslut i lagunen. Här Drog Andreas fisk och han hade nu ryckt till en ledning med 4-2. Det var kämpigt. Han tappade även en som verkade vara en rikktigt fin fisk. Det var den som bestämde helt och hållet under den tiden den satt på. Även jag hade lite dragningar men missade också en rejäl käft som svalde luft när jag lyfte flugan för ett nytt kast.
Vi valde att avsluta i Ålefiskarn´s innan vi åkte hem och här fick jag min revansh... 4 fiskar på ca 20 minuter och jag intog ledning med 6-4 :)


Tack Flyfiction för en go kväll. Igen.

4 kommentarer:

 1. Har inte bestämt mig för om jag skall banna dig från båten eller om jag skull utkräva revansch? Båda alternativen känns lika dåliga just nu ;-)

  //Flyfiction

  SvaraRadera
 2. Se det som en möjlighet,, du åker ju med på min våg nu. Hade ju inte varit kul att haft 2 bomturer om inte jag varit med ;)/G-fly

  SvaraRadera
 3. Hade jag vart själv hade det blivit 20 till mig och du stått kvar där du började......HOAHAHA!

  SvaraRadera
 4. Go läsning.. Låter som sjukt härliga turer.

  SvaraRadera