9 juni 2012

Morgonpass

Ett tidigt morgonpass blev det i tisdags och var ute vid havet ca 04:00. Det blåste en en del sydliga vindar, lite för mycket enligt mitt tycke, det var inga vak som man kunde se och det kändes väl inte riktigt så hett som en tidigt sommarmorgon borde kännas.
Jag hade iaf ganska snart en fisk på men den klev av lika snabbt igen och det tog inte så lång tid förrän jag hade fisk igen men denna gång så var det en öring på ca 20 cm så det var inte så mycket att hurra för.
Jag bytte ställe efter någon timmas nötande här och bestämde mig då för att söka fisken lite mer utomskärs. Jag byter till sjunklina och knallar längs klipporna, snart så kommer jag fram till en udde med ett grund strax intill, det såg ut som om det var ganska djupt i den här skrevan som bildades så bestämde mig för att testa ett par kast här. Jag lät linan sjukna en bra stund och började sedan att ta hem och snart så suger det till och fisken är krokad. Det är en fisk på ca 47 cm men den var lite smal. Tyvärr så gör omständigheterna att jag tvingas att ta den, det är med ledsamhet jag gör det.
Jag tappar ytterligare en fisk runt hörnet men efter det så är det ingen mer aktivitet. Jag slutar mitt fiske ca 10:30 och vänder hem för en stundande räkmiddag. Räkor, de e ju gött de.

1 kommentar:

  1. Snygga foton :-)
    Snart dags för ett nattfiske........

    Flyfiction

    SvaraRadera